Bakeriet AS tar personvern og sikkerhet på alvor. Alle personopplysninger som oppbevares hos oss brukes utelukkende til å kommunisere med våre kunder, leverandører og øvrige samarbeidspartnere. Bakeriet AS videreformidler aldri dine personopplysninger til tredje part. Les mer om hvilke data vi behandler og hvordan disse håndteres.

 

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen beskriver hvilke opplysninger vi samler inn om vår registrerte kunder, leverandører og samarbeidspartnere. Hvordan og hvorfor vi samler inn disse opplysningene og hvordan vi ivaretar våre kunders rettigheter og reglene i personvernlovgivningen.

Eksempler på informasjon som innhentes:

  • Firmanavn

  • Kontaktperson

  • Firmaadresse/fakturaadresse

  • Telefonnummer og epostadresse

 

Behandlingsansvarlig

Bakeriet AS ved administrerende direktør er behandlingsansvarlig for persondataene på vegne av virksomheten og sine medlemmer:

Kontaktinformasjon:

Bakeriet AS, Midtre gate 16, 8624 Mo i Rana. Tlf 75 12 93 01

 

Hva brukes personopplysninger til?

Bakeriet AS bruker personopplysninger ved to tilfeller:

  1. Der formål er å kunne gjennomføre en avtale om kjøp, betaling og levering, for eksempel ved å kunne kommunisere om leveranser, avvik og driftsmeldinger på SMS, epost eller telefon. Her defineres hver enkelt henvendelse eller bestilling som et enkeltstående begrenset samtykke.

  2. I markedsrelaterte tjenester som informasjon om kampanjetilbud, nyhetsbrev og lignende kan samtykke når som helst gis, endres eller trekkes tilbake via en personlig lenke inkludert i hver enkelt utsendelse.

 

Hvordan informasjon innhentes

Bakeriet AS samler inn opplysninger gjennom registrering ved inngåelse av nye kundeforhold. Opplysninger lagres i vårt CRM-system som brukes til å administrere kontakt mellom Bakeriet AS, våre kunder, leverandører og samarbeidspartnere.  

Kredittinformasjon om kunder innhentes fra Proff AS, Langkaia 1 A, 0150 OSLO.

Vi oppbevarer personopplysninger kun så lenge det er nødvendig ut fra de formål som er beskrevet ovenfor eller for å oppfylle bestemte lovkrav. Dette innebærer at lagringstiden for ulike typer opplysninger vil kunne variere. Bokføringsloven gjør at fakturaopplysninger må lagres i minst fem år.

 

Informasjonskapsler (cookies)

Vår nettside benytter cookies (informasjonskapsler), som vi hovedsakelig bruker for trafikkmåling og optimalisering av innhold. Ved å bruke dette nettstedet, samtykker du i at vi kan sette cookies i din nettleser.

Cookies er en standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. En cookie legges i din nettlesers internminne, som gjør at vi bedre kan forstå hvordan du bruker nettstedet. På sikt bruker vi denne kunnskapen for å tilby deg en bedre opplevelse når du besøker hjemmesiden vår. Dette er loggfiler som lagres på våre servere, som eksempelvis IP-adresser, nettlesere, operativsystemer, bruk/navigasjon etc.

De fleste nyere nettlesere, som Opera, Internet Explorer, Firefox, Safari og så videre, er innstilt på å akseptere cookies automatisk. Om du ikke ønsker å akseptere cookies, må du derfor selv velge å endre innstillingene i din nettleser.

Merk at denne innstillingen kan føre til at mange nettsteder ikke vil fungere optimalt.

Vi lagrer aldri informasjon som kan identifisere deg personlig.

Her er en oversikt over hvilke cookies vi bruker på våre nettsider:

Navn: Egne cookies
Formål: Vi setter noen egne cookies som brukes kun for funksjonalitet på nettsidene. Ingen av våre cookies brukes til å spore informasjon om brukerne av nettsiden, og ingen tredjepart har tilgang til disse.

Navn: Facebook
Formål: Funksjon for å dele via Facebook. Vi installerer ingen cookie selv, mens leser den dersom den eksisterer fra før.

Navn: Google Analytics
Formål: Samler informasjon om hvordan besøkende bruker nettsiden. Vi benytter denne informasjonen for å lage rapporter i arbeidet med å forbedre nettsiden. Cookiene samler kun anonym informasjon, som antall besøkende, hvor de kommer fra og hvilke undersider de besøker.

Bakeriet AS tillater ikke tredjeparts informasjonskapsler/cookies i vår handelsløsning. Personopplysninger deles ikke med utenforstående tredjeparter.

 

Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte oss.

 

Dine rettigheter

I henhold personopplysningslovgivningen har du blant annet rett til innsyn i egne personopplysninger, samt krav om retting eller sletting av mangelfulle eller uriktige opplysninger om deg.

Hvor behandling av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykke tilbake. Dersom du mener at Bakeriet AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet. Kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no



Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS
Personvern